• 1
    kıytırık bir ligin sikindirik takımları. astana bile galatasaray'a nefes aldırmadı be arkadaşım. yanlış anlaşılmasın. galatasaray'ımızın her maçı bir şekilde kazanması, en büyük arzumdur. fakat o kadar vasat ki bu takımlar, bu takımlar karşısında sallana sallana maç kazanmak hatta böyle böyle şampiyon olmak mümkün.

    türk futbolunun gelişmesine mani olan en önemli etmenlerden biridir bunların çağ dışı futbol anlayışları. diğeri de hakemler. büyük kulüpler çok ağır tempolarla bu takımları kolayca yeniyor. yenemediği zaman ise devreye eyyamcı hakemler giriyor ve maçlar kazanılıyor. sonra avrupa'da elin molde'si 3 tane çakıp gönderiyor. bir kaç yıllık kulüp seni elinden kaçırıyor.

    galatasaray'ın maçları olduğunda rakip kim olursa olsun şurada hepimiz endişeleniyoruz. galatasaray'ın zaaflarını tespit etmek o kadar kolay ki bize göre. şeffaf mı şeffaf bir orta saha, savunmaya katkısı 0 bir hücum 4'lüsü varken, galatasaray'ı yenememek hakikaten marifet. nasıl beceriyorlar anlamak mümkün değil. her maçtan sonra "vay salaklar" diyorum. inşallah haftaya fener maçında da zıplar bizim çekirge*.
App Store'dan indirin Google Play'den alın