resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7803
    ilk geldiği sene arkasında ujfalusi gibi bir lider, melo gibi bir canavar, eboue gibi bir tren vardı. sağa pas atıyordu, hooop eboue yardırmış. ileri pas atıyordu, hooop elmander topla buluşmuş. sola pas atıyordu, hoooop engin baytar rakiplerini geçiyor. kafası rahattı o yüzden; defansif anlamda kendisine iş düşmüyordu. elmander gibi bir hücum pres üstadı ve savaşçı varken, takım 4-4-2 sistemiyle yağ gibi akarken doğal olarak selçuk inan da muazzam bir istatistik yakaladı.

    geçtiğimiz 3 sene içerisinde ise galatasaray'ın belli bir sistemi neredeyse hiç olmadı. drogba, sneijder gibi yıldızların gelmesiyle selçuk inan'ın takımdaki etkinliği doğal olarak azaldı ve kendisi de bu durumdan rahatsız olduğunu formasını çıkarıp sahayı terk ederek gösterdi zaten.

    bu sezonda da pek fark yok. sağ bek hâlâ yetersiz. ileride top tutabilen bir tek forvet yok. orta saha çok yumuşak. podoski hâlâ istenilen seviyede değil. yasin yedek kalıyor. sneijder formsuz. selçuk inan da doğal olarak verimsiz.

    milli takım formasıyla oynadığı 13 ekim 2015 türkiye izlanda maçı'nda oynadığı futbolu açın izleyin ve nasıl etkili olduğunu görün. çünkü bir sistem vardı orada. arda gibi bir yetenek, cenk gibi bir forvet (burak ve umut'dan üstün, evet), caner ve şener gibi iki hücumcu bekle oynadığında nasıl verimli olabildiğini gördük selçuk'un.

    eski selçuk'u mu istiyorsunuz? o zaman yönetim bir sağ bek, bir ön libero, bir ayıboğan forvet alacak. o zaman selçuk geri dönecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın