resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 961
    herseye ragmen ikinci başkanları gururluyuz aklandik kupamizi da geri alacagiz derken, ayni davanin diger kolu hakkinda fenerbahcenin cezasiz kaldigini ima edişi ne bileyim komik kaliyor. yani onu kabul ediyorsan besiktasin sikesini de kabul ediyorsundur. ayni dava sonucta. tapeyse ayni tape vs. ama sen besiktasa dair bisey demiyorsun, sadece fenerle ilgili bikac kelam ediyorsun o kadar. yani nerden tutsan elde kalıyor bence.

    beşiktaş kendi içinde çelişiyor sonucta. biri evet hakliymisiz derken, digeri hukuk yalan soyluyor diyor. bi tek bana mi batiyor acaba bu çarpıklık?

    simdi besiktas şike yapti mi yapmadi mi? kupayı alip muzeye koyunca vicdanlar rahat etmeli mi etmemeli mi senol hocam? başkanla otururken yada yardimcisiyla cay icerken neye kanaat getiriyorsunuz, besiktas aklanmis midir, yoksa konunun ustu mu kapatilmistir? konuyla ilgili yorum yaparken hic besiktasa da olaylarin dokunduğunu gorup ben nerdeyim ne yapiyorum acaba dedin mi? yani bok atmiyorum, ama bana çok çarpık geliyor suanki durum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın