resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 6017
    ben kendisini çok basit bir sey için eleştiriyorum. kötü oynuyoruz. kazandığımız zaman bile hak ederek kazandık diyemiyoruz, şans bizden yanaydı diyoruz.

    çıkardığı kadroya, seçtiği oyunculara, formasyona vs hiç lafım yok. iyi oynatsib isterse olcan, sabri, umut, selçuk, bilal, jem... hepsi sahada olsun, sneijder yedek olsun. ama çok kötü oynatıyor. derdim bu, derdimiz bu. tüm eleştirilerin sebebi bu. herkes kendince kötü oynamamizın sebebini buluyor ve ona çözüm üretiyor. biri diyor ki formasyon yanlış, biri diyor ki oyuncu seçimleri yanlış, bir başkası ise oyun planı yanlış diyor. çünkü net olarak kötü bir sey yok. mesela her sey iyi olsa sadece hava toplarında pozisyon versek deriz ki stoprler yetersiz uzun boylu stoper lazım ya da her sey harika olsa ve sadece burak gol kaçırdığı için puan kaybetsek forvet kötü sinan' a şans vermeli diye eleştirilir. oysa hamza hoca her şeyiyle eleştiriliyor çünkü takım maalesef her şeyiyle kötü.

    yahu guardiola mashcerano gibi dönemin en iyi orta sahasını stopere çekti. ne fiziği ne boyu ilk başta o bolgeye uygun değil gibiydi. ama başarılı oldu ve herkes sustu. tüm kalbimle söylüyorum keşke hamza hoca da bizi sustursa ama allah aşkınızı söyleyin, bırakın derbileri, herhangi bir deplasman macina çıkarken kesin kazanırız abi diyebiliyor musunuz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın