resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 6004
    topladığı puanları prandelli'nin topladığı puanlarla kıyaslayanlar görüyorum. takımın şuanki halinden hiç ama hiç memnun değilim öncelikle. ama şunu ekleyeyim.

    prandelli ile hamza'nın topladığı puanları kıyaslarken muslera faktörünü unutmayın. ben geçen sezon 3 puan aldığımız bi sivasspor maçı hatırlıyoru. 7 yada 8 tane karşı karşıya %100 gol kaçırıyor sivasspor forvetleri(akabinde aynı pozisyonları yakalayan wellbeck ırzımıza geçmişti). aynı şekilde bursaspor'u yendiğimiz maçta da 4 5 tane %100 golü çıkardı muslera. zaten maçlardan ya muslera'nın üstün performansı ve şansa bulduğumuz 1 2 golle 3 puan alıyorduk ya da ibb gibi takımlardan bile 4 yiyorduk. ortası olmuyordu prandelli'nin oynattığı kötü futbolun. bu sene ise muslera gerçekten kötü başladı. yoksa lider bile olabilirdik şuan kötü futbola rağmen.

    ama futbol olarak kıyaslarsak prandelli'nin geçen sezonki galatasaray'ı ile hamza hocanın şu ligin başındaki galatasaray'ı arasında ne fark var. futbol olarak hiçbir fark göremiyorum. sadece hamza'nın galatasaray'ı rakip ayırt etmeksizin önüne gelene 4 5 tane %100 lük gol pozisyonu vermedi prandelli'nin takımı gibi. onun dışında oynanan futbolun organizasyon eksikliği, koşu eksikliği, rezilliği birebir aynı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın