resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7705
    ben ne yerli ne yabancı seviciyim. ben galatasaray forması terleten her futbolcunun sevicisiyim. olcan adın gibi antipatik takılmadıktan sonra ben bu takıma hizmet veren kimseye kötü konuşmam normalde. formunu futbolculuğunu eleştiririm ama nefret söyleminde bulunmam. selçuk formayı çıkardığında bile sadece beklediğim bir özürdü. ancak ;

    bu bizim 8 numaramız hatta kaptanımız olacak arkadaştan artık tiksinme raddesine geldim. maçlarımızın hepsini izliyorum. bu adam hepimizi kandırıyor. yalandan koşuyor mücadele etmiyor. eskiden sadece yan pas yaparken bile dönem dönem mücadele ederdi. artık o da yok. yalandan koşuyor dediğim faydasız koşuyor demiyorum. insanları kandırmak için koşuyor. umut mesela faydasız koşuyor ama iyi niyetli. bu adam vallahi yalandan koşuyor ya.

    artık spikerler selçuk inan demez oldu. faul alıp oyunu hemen başlatmaya çalışmaktan başka hiç ama hiç vasfı kalmadı. üşenmedim hesapladım bu adam bizden günde 30 milyar kazanıyor.

    hepimiz günlük 50-100 lira arası işlerde çalışan insanlarız. günde 30 bin kazanan bu arkadaş hepimizi kandırıyor. hiç birşey oynamıyor bu formaya gerçekten ihanet ediyor.

    evet ben taraftarın sesiyim. bugün hep bir ağızdan söylüyoruz : artık seni sevmiyoruz selçuk inan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın