resim
José Rodríguez Martínez
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.81
Uyruk:İspanya
  • 544
    bilalin yerine oynaması gerekendir. bilal sirf gol atti diye onbir oynatilmamalidir. mesela burak sirf gol atsa onbir oynatilabilir. cunku asli gorevi bu. ama bilal kendi yapmasi gereken tum gorevlerden uzak, hayalet gibi bir astana maci gecirdikten sonra kendisinden beklenmeyen bir sey olan gol vuruşu sayesinde yine onbirde basliyor. bu cok yanlış ve ezbere bir bakış açısı. halbuki jose daha seri, daha diri. bilal ise kotu giden mac dahilinde oyun rakip alana yikilinca kullanilabilecek iyi bir yedek. kullanmayalim demiyorum, kullanalim ama yedekte kullanalim. sirf gol atti diye bilal bu mac da ortasahayi iyice kirilgan bir yapıya kavusturacak.

    hocanin son zamanlardaki sikintisi bu. bugun de devam ediyor. sinan bugun onbirde, neden? cunku astanaya gol atti. bilal onbirde, neden? astanaya gol atti. jose yok, neden? cunku gol atamadi.

    oyunculari mevkilerinin geregini yapmalariyla degerlendirmek lazım. bakin tekrarliyorum burak hicbirsey yapmadigi macta gol atarsa ertesi mac oynatilabilir, cunku gorevi budur. ama ortasaha oyuncusu gol atti diye kesememek nedir? sebebi gole bagliyorum, çünkü bilal gol disinda astana macinda ortasahanin cokmesindeki esas adamlardan biriydi.

    hoca illa bi yerden dogruya donerken bi yerden sıçıyor. hep boyle oluyor son gunlerde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın