• 11
    kişiliğini sevmediğimden oluşan nefrettir. kendisini içten pazarlıklı ve kibirli buluyorum. 3 kupaya kendimi satacak biri değilim. terimi de sevmezdim. onun çok daha fazla kupası var. derwall'i çok net hatırlamamamdan dolayı en sevdiğin hoca kim deseler feldkamp derim. kendisi derbi öncesi en önemli futbolcusunu kadro dışı bırakabilen bir adam olmasına rağmen.

    yarım sezon takımı haketmemesinin nedeni ise yukarıdaki yazdıklarımdan tamamen alakasız sportif analiz sonucudur. 3 kupa alırken futbol oynatamıyordu. bu sene hem yine futbol yok hem de olmayacak işler deneyerek (olcan'ı forvet oynatmak gibi) ben sizden daha iyi bilirimi göstermek istiyor. ego savaşına girip, formayı adaletsiz dağıtıp takımdaki kendi tabiri ile dengeleri bozmuş adamdan yarım sezon değil 3 sezon beklesen hayır gelmez. arada başarı gelirse şans olur devamı olmaz.

    bunu göremeyen duygusal yaklaşıyordur. geçmiş başarı gelecek için birşey ifade etmez. özellikle geçen senekinden farklı işlere girişiyorsan. aziz de aynı hataya düştü bu takım şampiyon oldu ismail kartal bile yapar dedi ne olduğunu gördük geçen sene.
App Store'dan indirin Google Play'den alın