resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5954
    bu girdiğim entry umarım bir çok insan tarafından okunur. çok basit soru ve söylemlerden oluşan bir entry giriyorum bunu belirteyim öncelikle.

    öncelikle hamza'nın fanboyu falan değilim. arkadaş ortamında istifa istifaoğlu diye takılan astana maçında görüntüye hamza geldiğinde sinirden deliren hatta azından küfürler çıkan biriyim. sabri yeterli diyip stoperi orda oynattığını, burak küsmesin diye forvet almadığını, bruma'yı sinana süre vermek için gönderdik diye bizi kandırdığını yerlileri apaçık kayırdığını görebilen taraftarlardan biriyim ben de.

    şimdi bazı insanlar hocayı istifaya davet ediyorlar. onları anlayabiliyorum. bu hoca hem vizyonsuz hem taraftarı kandırıyor hem kötü teknik direktör. eyvallah. ancak şöyle bir problem var :

    yönetim.

    yahu nolucak ? hamza istifa edince yönetim kimi getirecek sanıyorsunuz kloop mu ? kim gelir bilmiyorum da gelen adamın bizi mutlu etme ihtimali var mı sizce ? ya mustafa denizli gelir ya da bir tane adam. tanınmadık bir adam. ya da daha da kötü bir seçenek bilemiyorum.

    10 11 sezonunda kaç tane hoca değiştirdik ? kaçıncı olduk ? o zaman da kötü bir kadro vardı şimdi de öyle. ne olacak abi hoca istifa edince ben anlamadım. güzel olacak olan ne hoca giderse ? hangi işler yoluna giricek ? bu yönetim bu takımı hamzasız yemin ediyorum daha kötü hale getirir kesin bu. hamza en azından bala mala maç kazanmayı biliyor ligde. yeni gelen hoca onu da yapamazsa napıcaz. yine taşak oğlanı olmaya razı mısınız ? şu kadroyla kim başarılı olabilir abi merak ediyorum. şurada yüzlerce yazar olarak kadroya sinan gümüşten başka kimseyi ekleyemiyoruz. kim başarılı olucak şu kadroyla. bu kadronun yetersizliğinde hamza'nın da suçu var bu yüzden istifa etmelidir diyebilirsiniz anlıyorum. ama yönetim duruyor abi ?

    ya bu takımın başkanı denayer'e 30m paund dedi :d bu takımın yönetimi bu takıma hala sponsor bulamadı. bu takımın futboldan sorumlu yöneticileri kevin transferini hem geç sonlandırdılar hem eksik imza yolladılar. abi hangi hoca bu yönetimle başarılı olabilir yapmayın etmeyin. rapor istemişler bide hocadan yahu olucak iş değil.

    renkdaşlarım, kardeşlerim, abilerim. vallahi billahi sevmiyorum artık hamza'yı falan. ancak önce hamza'yı istifaya davet etmek şu yönetime ödüldür. yarın kovarlar getirirler oraya bi adam vallahi mantar oluruz. yapmayın etmeyin şu yönetimi gönderelim önce hocayı yollarız. bu takımda hamza kalırsa her şey böyle devam edecek. ama bu takımdan sadece hamza ayrılırsa problemler çok daha büyüyecek. inanın bana.

    edit : imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın