resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 5947
    heh kendisi üzerinden sözlükte en sevdiğim muamele de bize (yani fanboylarına hahahaha allah'ım ya bu nasıl çocukça bir kelimeyse artık) çekildiğine göre bir entry daha girmek isterim. bu fanboy "olmayan" ulu galatasaraylılar, gerçek galatasaraylılar derler ki, saat 12'yi geçtikten sonra ortaya çıkıyormuşuz biz lağım fareleri yani bir başka deyişle hamzaoğlu sevici fanboylar hani şu galatasaray umrunda olmayan aşağılık pislikler. bizimle iletişim kurmaya sizin gibi ulu, yüce insanlar tenezzül eder mi bilmiyorum ama ne olur cevap verin majesteleri.

    herkes sizin gibi bütün gün boş boş oturup sözlükte takılmak, entry girmek zorunda mı; bu insanların gün içinde işleri güçleri olamaz mı ? bu 1.

    entry gireceğim saati gece saatlerine denk getirerek neyden kaçmaya çalışıyor olabilirim burada adı bile belli olmayan adamlardan mı çekineceğim ? bu iki.

    ikinci soruyu okurken kendi kendinize cevaplayıp "evet tabi ki çekineceksin" diyeceğinizden eminim (çünkü zihniyet belli) peki bu özgüven, kendini bu kadar önemli sanma nereden geliyor ? bu üç.

    sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim. teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın