resim
Carlo Ancelotti
Görev:Teknik Direktör
Takım:Real Madrid
Yaş:64
Uyruk:İtalya
  • 172
    öyle büyük türk düşmanıdır ki, galatasaray spor kulübü olarak tek kurtuluş reçetemiz kendisidir. 25 aralık 2015 tarihinde gelmesini istiyorum. neden mi?

    1. gün burak yılmaz'ı antrenmandan kovacak, antrenman öncesinde sahada duran olcan'ı aşçı zannederek ketçaplı tost isteyecek, bahçıvan zannedeceği umut bulut'a çimlerin boyu yüzünden çemkirecek, git gide ayhan akman'ın son dönemindeki futboluna benzer bir futbol oynayan selçuk'u a2 ye gönderecek, sabri'yi zaten havaalanında a2'ye gönderdiği için bir kere daha göndermesine gerek kalmayacaktır.

    2.gün gözüne çarpan emre çolak ile tarık çamdal'ı fitness salonuna kitleyecek ve 3 ay boyunca sadece protein ile beslenmelerini ve futbol mantığını kavramalarını tembihleyecektir.

    3. gün kendisini ronaldo ile kıyaslayan ancak bu kıyas neticesinde son 2 maçtır top oynamayan yasin'in kafasına ıslak odunla vuracaktır.

    5. gün sahaya izinsiz giren taraftar zannedeceği jem karacan'ı yetkililere şikayet edecek ve florya'da güvenlik zaafı olduğunu iddia edecektir.

    6. günün sonunda gereksiz ağırlıklardan kurtulmuş olacaktır.

    7. gün başlayacak transfer döneminde ise futbolcu aldıracaktır. torpilli topçu değil, futbolcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın