• 17
    "kaybettiğimiz maçları kötü teknik direktör olduğum için kaybettik, kazandığımız maçlar ise tamamen şans eseri. bildiğiniz gibi ben kötü bir teknik direktörüm ühühühü" yazmasını umduğum rapor.

    şaka bir yana, her ne kadar hamza hamzaoğlu'nu sevmesem de yönetim hamzaoğlu'na ne vermiş ki bir de hesap sorma hakkını görüyor? sen melo'yu transferin son gününde yerine adam almadan sat, grosskeutz gibi bir adam alıp lisans çıkartama, sonra bir de utanmadan "neden başarısız olduk?" diye hesap sor! (bu arada yaz dönemi boyunca hamza hamzaoğlu'nun yaptığı "kadromuz yeterli, forvet alabiliriz de almayabiliriz de, sabri bu takım için yeterli" tarzı açıklamaların yönetim baskısı kaynaklı olduğunu düşünüyorum.)

    şahsen hamza hamzaoğlu'nun formayı adaletli dağıtmayan, bazı oyuncuları kayırarak hak etmediği halde oynatan, takım üstünde otorite problemi bulunan ve gerek teknik bilgi açısından gerek mental anlamda galatasaray seviyesindeki bir takım için yetersiz bir teknik direktör olduğunu düşünüyorum ve yollarımızı ne kadar erken ayırırsak o kadar iyi düşüncesindeyim. gelgelelim, bu yönetimle devam ettiğimiz sürece yeni gelecek hocanın da bir şey değiştirebileceğini düşünmüyorum. öncelikli hedefimiz bu başarısız ve vizyonsuz yönetimin değişmesini sağlamak olmalı, hoca değişikliği ise sonra gelmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın