2015-16 UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 2.Hafta Maçı
19:00
2 - 2
  • 310
    bu maçı berabere bitirme ile galip gelmemiz arasında gruptaki sıralama açısından hiç bir fark olmadığını düşünüyorum. zira bu yönetim anlayışı, bu kadro yapısı, bu teknik ekip ve bu oyuncu grubuyla bizim atletico madrid ve benfica'yı geçme şansımız içim acıyarak söylüyorum % 0.
    dünkü maçta da astana'ya yenilmeyerek en azından 3.lük için büyük avantaj yakaladık. astana'yı kendi evimizde yeneceğimizden emin olamadığım için 3.lük için bile garanti diyemiyorum.

    tahmin ediyorum bu düşüncelerimi birçok taraftarımız paylaşıyordur. zaten bu maçı kazanamamak değil acı olan; üstümüze çöken bu umutsuzluk bulutu. dünkü maçı kazansaydık da bu fikirlerimiz değişmezdi. tabi ki galip geldiğimiz için sevinirdik ama takımın geleceği ile ilgili endişelerimiz ve korkularımız geçmeyecekti. büyük galatasaray taraftarı öyle bir kaç skorla kanmaz.

    bu tabloyu ortaya çıkaran yönetim ve teknik ekibe helal olsun diyorum. koca bir camiayı bu hale getirmek de öyle kolay bir iş değildir. ama az kaldı. bu büyük taraftar yakında arena'yı size dar edecektir. ben de tüm sesimle ve gücümle o dar edenler içinde olacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın