2015-16 UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 2.Hafta Maçı
19:00
2 - 2
  • 306
    ''umut savunma yapıyor'' savunma yapıyor da ne oluyor? bırak umut' un yerine oynayan adamın savunma yapmamasını, umut' un yerine hiç kimse oynamasa ve galatasaray sahaya 10 kişi çıksa yine en fazla bu kadar mahkum oynar, en fazla bu kadar pozisyon verir.

    2 haftadır selçuk isimli yan pas uzmanı sahada yoktu ve takımın orta sahası ileri oynamaya başlamıştı topu. biz jose iyi de bilal' in yerine daha tempolu güçlü bir adam lazım derken, adalet adaletoğlu jose' yi kesip prensi selçuk' a yer açtı.

    sahadan ilk çıkardığı adam hep podolski. ulan yasin ne oynadı? en azından podolski sahada olduğu sürece bir şut tehdisi var(hani denge dengeoğlu' nun bilal' i oynatma sebebi şut tehdidiymiş ya), ayrıca umut' u kenara aldığında santrafor oynayabilecek tek adam podolski. gerçi umut' un yerine denayer' i koy umut' tan daha iyi forvet oynar o ayrı. ama umut' un çıkmayacağı baştan belli. neden? çünkü koşuyor.

    futbol bu mu abi? bu kadar basit mi? koşmak mı sadece futbol? topun peşinden koşan köpek gibi oradan oraya koşmalı mı sadece galatasaray futbolcusu? hagi mi takım savunmasına daha yardımcıydı sneijder mi? e peki ama galatasaray hagi ve jardel(jardel koşmuyormuş ya hani, ama umut koşuyor) ile şampiyonlar liginde nasıl gruptan(üstelik de 2 grup sistemi vardı o sene) çıktı o zaman. üstelik de astana gibi bir takım yoktu o grupta? hagi ve jardel' i çok koşturarak mı yendi galatasaray milan' ı, psg' yi?

    galatasaray' ın topu rakipten nasıl alacağına dair hiçbir planı yok. şimdi herkes kızıyor semih' e, bazısı hakan balta' ya... hadi diyelim ki semih yerine t. silva, hakan yerine kompany vardı ve biz dün gol yemeden 0-2 kazandık maçı. memnun olacak mıydınız? yahu astana bir daha hiçbir takıma bu akdar pozisyon bulamaz, oyuna böyle hükmedemez. tek kale maç oldu 2. yarıda. bir tane doğru düzgün atak yapamadık. ikinci yarıda astana' nın gol atamayacağını düşünen tek bir galatasaray taraftarı var myıdı dün gece hamza' dan başka. ben bu adamın adının sonuna hoca filan ekleyemem bu saatten sonra kusura bakmayın.

    ben hep hocanın ne yapmaya çalıştığının anlaşılması gerektiği, bunun yorumlanması gerektiğini savundum ama dün 2 senedir top oynamayan, yan pastan başka bir bok yapmayan selçuk' un, 2 haftadır maç oynamamış olan selçuk' un, jose yerine tercih edilmesini ben asla anlayamam. bu haksızlıktır, emek hırsızlığıdır. jose dün sahada olamyı en çok hak eden 3 oyuncudan biriydi galatasaray' da.

    semih kötü müydü? evet ama vallahi kızmıyorum ona. umut' a da maçın heyecanıyla ettiğim küfürler haricinde kızmıyorum, selçuk' a da kızmıyorum. ya bu adamlar bu, ne verecekleri zaten belli hala neden ısrar ediyorsun ki? ya dün kadroyu gören herkes ama herkes itiraz etti, delirdi. kimisi bilal niye var dedi, kimisi selçuk niye var dedi, kimisi umut niye var dedi ama 2 3 tane hamza fanboyu hariç herkes ama herkes jose nasıl olmaz lan dedi. mesele bilal' in ya da selçuk' un oynaması değil, jose' nin oynamamsı. mesele podolski' nin, sneijder' in, muslera' nın çıkması değil dakika 90' da sabri' nin oyuna girmesi.

    hamza hamzaoğlu' nun antrenörlük bilgisine de adam yönetimine de adaletine de artık zerre kadar inancım yok benim. yahu astana gibi bir takıma karşı oyunun kontrolü nasıl ele alınamaz, her şeye rağmen 2-1 önde geçildikten sonra skor nasıl korunamaz ve en önemlisi bunlar bir maça özel olsa anlaşılır ama sezon başından beri aynı skıntılara neden en ufak bir çözüm bulunamaz ya da çözüm bulunması için bir şey denenemez...?
App Store'dan indirin Google Play'den alın