• 362
    şu adamın geçirdiği kişisel evrimi ömür boyu geçirmeyen var. dünyanın en küfürbaz, en hakaretamiz yazılarını yazar, insanlara alenen hakaret ederdi eskiden. kendi gibi düşünmeyenlere yapardı hem de. aksi ihtiyar gibiydi.

    sonra ne oldu çözemedim, hem üslubu naifleşti, hem yazılarındaki dil kalitesi yükseldi. küfrü, hakareti anmaz oldu. bu denli keskin bi kalite artışını ben çok nadir gördüm, üç beş kişide. her zaman da ne görse onu yazdı.

    şimdi bakıyorum, yalakalıkla bir yere geldiğini yazan var. deli saçması. faşizm günlük dilde başlıyor işte. bir insan senin sevmediğin birini eleştirmek zorundaymış gibi bir tavır takınıp bu arka nahiye kökenli zorunluluğa uygun olmayan davranış görünce iftira atıp kamuoyunu etkilemeye çalışman faşizmin ağa babasıdır. çünkü gücün buna yetiyor, saldırma ihtiyacı hissediyorsun. gücün yettiği kadar sırf görüşünü yazan insana iftira atıyorsun ve delilin yok. tam aziz yıldırım. tam faşizm.

    sinan bey de zamanında ağır hakaretlerle kırdığı kalplere saysın bence. herkes hata yapar, sözlüğü bırakmak çok kolay. kendi geçmişini hatırlasın ve herkesin dönüşebileceğini orada görsün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın