2015-16 UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 2.Hafta Maçı
19:00
2 - 2
  • 302
    hh'nin maçın kadrosu ile başlayan akıl tutulması astana'nın rezalet bir takım olmasından kaynaklı oyuncularımız biraz diri iken idare edilebildi. birde belki koca sene 1 tane uzaktan sutla gol atabilecek bilal'in golünün hh'nin saçma sapan bilal'in uzaktan şutları argümanının haklı çıkmasını sağlarcasına oyunu zor bela idare edebildiğimiz dönemde gelmesi de şansın daniskası.

    formu yerlerde sürünen semih ve umut'u, yorulacağı %100 olan bilal'i ve yasin'i ilk 11'de başlatmasına ek olarak senenin başından beri vazgeçmediği ikili dirençsiz orta saha düzenini* burada da devam ettirmesi çok şeyleri ortaya çıkartıyor.

    kendisinin birşeyler kanıtlama çabasıyla saçma sapan filozofluklar yaptığını, adaletsizliğini, bilgisizliğini, inadını, içinde tutmak için kıçını yırttığı faşistliğini kabak gibi ortaya sermektedir.

    hh'nin akıl tutulmasının 2. perdesi ise maçın 50. dakikasından itibaren başladı, tabi kendisi alt seviye bir futbol seyircisi olduğundan aslında tehlike yaşadığımızın farkına 3-4 net gol pozisyonunu kalemizde görmemizden itibaren vardı.

    rezalet bir maç başlangıcı ve zar zor idare edilen 45 dakikanın sonunda bile oyunu yerinde değişikliklerle lehimize çevirebilirdi.

    semih denayer yer değişikliği, denayer'in orta ikili performansına daha çok ihtiyacımız vardı ki oraya geçmek kendisinin hem maçı daha diri götürmesini hemde ortadan gelen baskının daha rahat kontrol edilebilmesini sağlayacağı yüksek ihtimaldi.

    ikinci müdahale de yasin veya umut'un yerine jose, bilal'in yerine de chedjou'nun girip 3'lü ortasaha düzenine geçmek ve pas sayısını arttırmak olacaktı. bu haldeyken astana bize bir tane bile atak yapamazdı hepsi duvara çarpar dönerdi. takım biraz tempo düşüklüğünden istifade soluklanırdı ve 65-70 gibi de yasin/umut* veya podolski'yi çıkartıp sinan'ı oyuna alıp 2. golü arardın.

    ama sen ne yaptın tehlike çanları çalmaya başladığı andan itibaren 15 dakika maçı seyrettin sonra doğru olan ama yarım kalmış bir müdahale ile sadece jose'yi sokup geçiştirdin.

    daha sonra 80'e kadar bekleyip dirençli durması gereken orta sahayı eksilttin forvet soktun sonra da 1,5 dakika kala sabri sana dedi ki hocam bizim pirim yalan olmasın haaa dur lan dedin hemen soktun oyuna.

    akıl tutulmasının ikinci perdesinden ortaya çıkan da şunlardır, türklerin içerisinde bile adam kayıran biri olduğu, oyunu okumaktan bir haber olduğu ve ezbere işler peşinde koştuğudur.

    sözlük öyle böyle dolu değilim bizim başımıza böyle spor insanları nasıl geliyor ben anlayamıyorum. biz böyle insanları haketmiyoruz yazık oluyor hevesimize, içimizde hissettiklerimize ve bu hislerle elimizden geldiğince verdiğimiz desteğe.

    edit : imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın