2015-16 UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 2.Hafta Maçı
19:00
2 - 2
  • 301
    bu maç için yenilmek yada puan kaybetmek bir şey değil. seviyesi ne olursa olsun, rakibin o gün çok iyidir sen kötüsündür kaybedersin ya da berabere kalırsın. ben bunun için üzülsem de hocaya ya da futbolcuya kızmam. ancak dün farklı bir durum vardı. rakibin adı ya da gücünü dikkate almadan konuşuyorum, ben utandım. galatasaray, dünya 'nın hiçbir takımına karşı bu kadar mahkum oynamamalı. rakip astana 'da olsa real madrid 'de olsa böyle bir oyun tarzı yok.

    maçın taktiksel olarak anlatılacak çok hikayesi var aslında ama hiç değinmeyeceğim. sadece bu kadar gömülmenin, hiç pas yapmamanın, her topu umut bulut 'a şişirmenin izahı yok. hamza hocayı çoğu zaman eleştirdim ancak hiç kızmamıştım. bu maç çok sinirlendim. bizim bile gördüklerimizi sen göremediysen, ha gördünde uygulayamadıysan şapkanı önüne alıp bir düşüneceksin. keza futbolcularda öyle.

    sayın galatasaray teknik direktörü ve futbolcuları; bizi üzebilirsiniz, kötü maçlar kaybedebilirsiniz, şampiyon olamayıp kupa alamayabilirsiniz. ancak bizi utandırmaya hakkınız yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın