resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5844
    son 10 yılda galatasaraya onlarca teknik direktör geldi ben genel kani olarak en kotulerini sayıp aslında düşündüğümüz kadar kötü olmadıklarını söyleyeceğim.

    gheorghe hagi: ilk döneminde feneri biri kupa finali olmak üzere 2 kere tokatlamis ki o zamanin fenerbahçe kadrosunun on liberosu appiah forveti anelka filandi. oynattigi futbol gayet de iyiydi. ikinci dönemi gs tarihinin en rezalet kadrosuydu.

    michael skibbe: evet galatasaray kendisine bir kac gömlek fazla gelmiştir ama oynattigi futbolun ne olduğunu gorebiliyorduk hiç değilse takımın ne yaptığını anlayabiliyorduk.

    frank rijkaard: kadrosu iyi iken sahada ne oynadığını.bilen rakibi isiran bir galatasaray vardı. o senenin uefa şampiyonu atletico madride deplasmanda yenilmemis rövanşta ise hakem yüzünden elenmistir.

    roberto mancini: galatasarayi tarihin en zor grubundan selçuk, semih,burak, umut gibi bitik oyuncular kadrosunda mevcutken cikartmistir. oynattigi futbol avrupa icin en isabetli futboldur. taktige olabildiğince önem verir, gunde 3 ogun defans calismaliyiz diyerek dogru teshisi koymus, kapandik mi gol yemeyecek bir takım yaratacakken maalesef takımdan ayrılmıştır.

    hamza hamzaoglu: geldik kendisine.. avrupa futbolunu bilmez, izlemez atleticonun ne kadar iyi bir takım olduğunu anca maçtan sonra öğrenir, hatta benfica'nin da ne kadar kuvvetli bir takım olduğunu da muhtemelen maç yaptıktan sonra görecektir. kendisi maçı sen ben gibi adeta halktan biri olarak izler, müdahele etmez etse de artık hersey için gec olmuştur. yerli sevicidir. takımın iskeletini oluşturan en temel oyuncunun yeri dünya üzerinde herhangi bir oyuncu ile dolacakken sabri gibi burak gibi evlatlarinin yerini dolduracak futbolcular daha analarinin karnından doğmuştur.

    takımı futbol adına dışardan izlesen bu takım ne oynuyor anlayamazsin. alan savunmasi yapip kapanmaya çalışıyor ama sürekli alan verip kalecisinin yıldız olmasını sağlıyor. rakibe topu verip arkada bekleyen bir futbol anlayasina sahip ama takımın da adı galatasaray.benim bildiğim galatasaray önde basan bir takım olmuştur.

    aklı başında insan grcen sene sampiyonluga giderken bu takımın hiç bir şey oynamadigini görüp hamza'dan bişey olmayacağını anlamistir. girin eski entrylerime bakın bu sözlükte benim gibi o dönemde hamzayi yeren onlarca insan var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın