resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5843
    şu takım ne oynar deseler. 4-3-1-2, 4-1-2-1-2, 4-1-3-2, 4-3-2-1, 4-3-3, 4-2-3-1, 4-4-1-1 falan dersin, 3'lü bile dizilip oynamaya çalışır dersin.

    bu kadro yapısıyla ne oynamaz dersen klasik 4-4-2 oynamaz. hele solda sneijder, sağda podolski, ileride umut ve yasin'li hiç oynamaz. oynatmaya çalışıyor hamza hoca. helal olsun.

    sonra maç içinde 4231 dizildiğimizde de yasin mi solda, podolski mi solda, wes mi solda belli değil. bir bakıyorsun forvetin arkasında podolski, solda wes var. wes bekle birlikte geri geliyor. be amına koyayım bu adam trabzon maçında kendi ceza sahamıza yakın yerde kayarak müdahale yapacak oyuncu mu? bu adamı ya amc'ye koyarsın yasin'le, podolski'yle paslaşır, şut atar, araya adam kaçırır. ya da sağa sola uçan kanat koyarsın, mc'den ileriye uzun paslarla kanat adamlarını kontraya çıkarır. hamza hocam ne yapıyor? bekle geri gel oğlum. e iyi amına koyayım.

    büyük takım hocası değil. bir yaz transfer döneminde eleştirilerden bu kadar etkilenip de dengesi bu kadar kayan stresin altında bu kadar ezilen adamın büyük takım hocası olması da mümkün değil. geçen sezon gelip yaptığı doğruları bu sezon yapamıyor bile. podolski transferi hücum oyuncularında kararsız kalmasına neden oldu adamın. sanırım gerçekten transfer istemiyormuş. bir de gerçekten eksik bölgelere iyi oyuncular alınsa ne yapacaktı acaba? umut, burak yedekte. gignac ilerde. aman allah'ım burak yedek kalamaz hemen taktik değiştireyim falan diyecekti heralde. inanılmaz ya.

    deplasmanda ortayı 3'le, yasin'i kes. ne olacak sanki. antep maçında orta sahayı tutamadın, astana'ya mı tutacaksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın