resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5673
    herşeyi anlarım da bu adama 'egosunu tatmin etmek için' gibi cümleler kuruluyor ya işte bunu anlayamıyorum. sinan gümüş, podolski ve sneijder üzerinden bu konu gündeme gelmiş.

    sinan gümüş'ü sakatlığı geçtikten sonra her maç oyuna aldı. prandelli döneminde de sinan vardı, hangi maç 18'e aldı? ayrıca kendisini isteyen tonlarca takım vardı ama kiralık göndermedi. sinan'ın oynaması için amrabat ve bruma'yı feda etti be daha ne olsun. biraz sabır gösterseniz nasıl olur? he bakarız sezon boyunca sürekli yedekten oyuna giriyor o zaman bizim de söyleyecek iki çift lafımız olur elbet.

    podolski kaç haftadır kötüydü. herkes yedeğe çekilmesi taraftarıydı. adam ısrar etti her maç ilk on bire yazdı adını ve son maçta gördük ki ısrarında haklıymış. podolski kıpırdadı, golünü de yazdı.

    sneijder'le arası kötü olacak diyenler yanıldı. prandelli gibi saçma sapan mevkilerde denemedi adamı, durup dururken yedeğe çekmedi. geçen sezonun en iyilerindendi. bu sezon da fazla kilolarından kurtulursa daha iyi olacaktır. ayrıca şimdiye kadar aralarında bir tartışma görmedik.

    yerli sevici dediniz, 3 oyuncuyla sorunları oldu ve ne hikmetse üçü de yerli. yasin, burak ve emre çolak. nasıl yerli sevici oluyor anlamadım.

    sevmiyor olabilirsiniz ama olaylara at gözlükleriyle bakmaktan vazgeçin. tonlarca yanlışları var bende dile getirdim yeri geldi ama doğrularını da söylemeyi bilelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın