• 521
    zannediyorum deli gibi 3lük çalışıyor. maçlarda da girsin girmesin denemelerini görüyoruz. avrupa ligi'nde çok formsuzdu ama bu bambaşka bir konu p yüzden nba hakkında konuşalım biraz.

    furkan'ın bana göre muhakkak yapması gereken 2 şey var. yüzü dönük boyalı alanda topu alıp sayı yapma dışında bir silahı daha olmalı. şut ve ya post. 2 side olursa ne ala. şutu belli çalışıyor. olurda. ne yapıp edip orada kalsın yeter. diğeri ise hazır iyice kısalıyorken basketbol (u: :() bu işin bir parçası olabilir. serileşmesi lazım. bu daha zor bir istek ama kendine nba'de hep yer bulmasını sağlayacaktır.

    furkan bunları biraz yapsa kendine uzun süreler çokta yüksek olmayan kontratlara yer bulacaktır. evet o bula nba'de pivot oynaması zor. atletik yapısı ve şut tehditinin eksikliğinden 4 oynamasıda zor. ama sadece çok uzunlar ve çok aletler oynamıyor bu sporu. kendini konumlandırma şansı var.

    bana göre amerikalı basketcilerin normal sezonda hammallık gördüğü işleri avrupa alt yapısıyla furkan gayet güzel yapar. oyuncu karakteriyle 2 katı yapar. iyi meziyetleri de var. ama çok çalışmalı çoooooooooooooooookkk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın