resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5625
    bugün * herkesin istediği kadroyu mecburiyeten sahaya sürecek galatasaray çalışanı.

    hepimiz biliyoruz ki hamzaoğlu yazın başından beri kadronun yeterli olduğunu ileri sürüyordu. çok direndi ama puan kaybettiğimiz maçlardan sonra o iddiasından vazgeçti.
    mesela melo'nun yerini doldururuz dedi, dolduramadı. sabri yeterli dedi ama oynatmamaya başladı. burak'ı kimselere vermedi, aşırı güvendi ama gol mol atamıyor herif. prensi umut'u da bugün muhtemelen ilk 11'de sahaya süremeyecek, çünkü korkuyor.
    koca transfer döneminde taraftarın geneli 3 tane transfer istemişti ondan. onlar da sağ bek, ön libero ve forvetti. bugün şu transferler yapılsaydı tabi ki farklı noktada olacaktık. ama hamzaoğlu üçünü de ısrarlı bir şekilde istemedi. yönetim de böyle talepkar olmayan teknik direktöre zaten dünden razıydı.

    şimdi testten geçiyorsun hamzaoğlu. bu yönetimin arkasında lise var. senin arkanda ise fatih terim var. futbolda dün yoktur, hepimiz biliyoruz ki bir anda satarlar seni hoca. günahlarının bedelini hem kendine hem galatasaray'a ödettirmeye kalktın. o yüzden sevenlerinin de kulağına küpe olması şartıyla umarım bir şekilde kovulursun. he zayıf ihtimal ama olur da başarılı olsan bile yine kovulmalısın. çünkü seninle geçen her zamanda galatasaray takımının kadro kalitesi, vizyonu, çapı akhisar seviyesine doğru evrilecek. sen bu seviyenin adamı değilsin, kusura bakma.

    edit: neyin kafasını yaşıyorsa hala umut bulut diyor, yanılmışım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın