resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5624
    bu adamı ciddi ciddi maçlarda üstün oynadığımız için övenler var bu arada o maçlar osmanlıspor ve mersin ki maçın bazı dilimlerinde bu takımlara bile ezildik. ligde henüz galibiyeti olmayan sivasspor ise bizi resmen sahadan sildi. arkadaş siz çocuk mu kandırıyorsunuz? lig sonuncusundan daha iyi oynamak ne zaman başarı olmuş? bunlara karşı iyi oynayamıyorsan zaten senin yerin ptt 1.lig filan ki orada bile sivassporu yenecek 10 takım vardır.

    her maçta galibiyet bekliyoruz diyor saf diyoruz ama kurnaz bu hamzaoğlu. uff sizde her maç 10 gol bekliyorsunuz rahat bırakın 3 kupalı hocamızı dedirtecek kendince muhalif taraftara. arkadaş ligin en zayıf takımına karşı evimizde oynuyoruz bırak da galibiyet bekleyelim. bu beklentiye sahip olmayan taraftar istiyorsan dön eski klübüne. halbuki her gün röportaj vereceğinize, günah keçileri arayacağınıza şunu söyleyebilirdiniz;bizim klüpte para yok bir süre carole gibi transferler yapacağız o zaman tamam derdik. bayern munih taraftarı değiliz bizde biliyoruz bu klüp her yıl şampiyon olamaz ama el insaf.

    şampiyonlar ligi maçına çıkmışsın devre arasında futbolcuya sağ bek oynar mısın diyorsun galatasaray tarihinin en absürt olayı açık ara. keşke zahmet etseydin be hoca 3-4 tane maçını izleseydin öğrenirdin sağ bek oynuyor mu oynamıyor mu? adam yönetemessin, taktik veremessin, maç izlemessin, transfer yaptırmassın peki sen ne iş yaparsın hocaoğlu? o kadar vasat adamlar tarafından yönetiliyoruz ki bizde vasatlaştık artık. aynı argümanları evirip çevirip yazıyoruz ama insan kabullenemiyor yahu. senden 3 tane isteğim var hocam

    (bkz: istifa)
    (bkz: istifa)
    (bkz: istifa)
App Store'dan indirin Google Play'den alın