resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 1559
    bu adam sistem futbolcusu. sen kontra atakta 3 pasta rakip kaleye gidersen podolski illa gol vuruşunu yapmak için orada uygun pozisyonda hazır şekilde seni bekliyor olacaktır.

    biraz güçlenince yine iş yapar. ancak podolski'den verim alacaksan, %100'ünü veren bir sneijder izleyeceksen tıkır tıkır işleyen bir sistemin olacak.

    futbol stili podolski gibi olan oyuncuların galatasaray gibi takımlarda eleştirilmesi bana komik geliyor. çünkü bu adam hiç bir zaman bireysel yetenekleriyle kendine pozisyon yaratmadı. hep mental yetenekleri, doğru son tercihleri ve yüksek bitiriciliğiyle var oldu. biz bu adamı alıp geldik, tepeden tırnağa sistemsiz bir ortam içerisinde top oynamaya mecbur bıraktık. oğlum kabul edin transfer yapıp evraklarını göndermeyi beceremiyoruz. bu bile podolski'nin sistem şok yaşamasına neden olabilir.

    biz adı olan her futbolcudan acaip şeyler bekliyoruz. belki de hatamız burada.
    oysa gerçekten isim yapmış çoğu futbolcu, hani "türkiye'de bunun gibi çok futbolcu var" klişesi döner durur ya senelerdir bizim ligimizde de bulunabilen yeteneklerine rağmen, takım oyunu oynamayı bildiği için sivriliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın