resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5621
    galatasaray kendisi ve kendisi gibilere teknik direktörlük öğretecek bir kurum değil. hiç de olmadı. sneijder 31 yaşında. geçen sene 30 yaşındaydı. sabrın sonunda 33 yaşına gelmiş olacak. bunun bir maliyeti var. oyuncuların yaşlanmasının bir maliyeti var. bu oyuncular parayla geliyorlar. aldıkları parayı çıkartacak başarının gelmesi lazım. şampiyonlar ligindeki galibiyetler sponsor demek o da para demek. geldiğimiz bu noktada şampiyonlar liginde ümidi olan hiç kimse yok. sorumlusu da yönetimle beraber kendisi. cevat hoca gibi eli sıkılacaktı teşekkür edilip gönderilecekti. oynattığı oyun geçen seneden belliydi zaten. zannediliyordu ki geliştirir kendisini. hala da öyle zannediliyor.

    açık söylüyorum kendisi o çapta değil. tek çıkar yol inanılmaz şansı. eğer bir şekilde yasin, sneijder, sinan gümüş ve poldi 4'lüsünü bir arada oynatabilirse, denayer'e sağ bekte dokunmaz ve bir şekilde önlibero denilen fecaat mevkii sırıtmaz birkaç maç galibiyet alırsa, bakın bildiğinden ya da gördüğünden değil ha yanlış anlaşma olmasın, sakatlıklardan ötürü bu adamlar kazandı diye bozmazsa bu takım cl'de gruptan çıkabilir.

    çok düşük bir ihtimal. çünkü hoca dediğin ideal 11'ini kurar, hazırlık maçlarında eksiği görür ve düzeltir ya da transfer ister vs. fransa'da 4 yedirmiş sağ bek'e kefil olup 5. haftada kesiyorsan o zaman o kefaleti ödemen lazım hamza. yasin'i, sinan'ı, poldi'yi, sino'yu ilk 11 oynattığında da ilk maçta verim alacaksın diye bir durum yok. adamlar robot değiller. ilk defa yanyana oynattığında verimli olabilirlerse bu da o çocukların profesyonelliklerindendir. burak, umut, sabri ve hakan'ı kesip önlibero konusunda kurban keser de allah yüzüne bakarsa kısa vadede kovulmaz. uzun vadede ilk beraberlikte ideal onbiri bozacağı için asla galatasaray'ın hocası olacak çapta bir adam değildir.

    yapılması gereken yönetimle beraber gitmesi, olağanüstü kongreye gidildikten sonra da yeni başkan ve teknik heyetle hiç değilse gelecek seneyi belki de henüz zaman varken bu seneyi kurtarmaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın