resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5604
    kendisinin döneminde prandelli döneminden fazla, mancini dönemi ile neredeyse eşdeğer transfer harcaması yapılmıştır. mancinin harcattığı yaklaşık 20 milyon euro idi. prandelli döneminde ise 10 milyon bile harcanmadı. yapılan saçma sapan transferler derken fatih terimin harcattığı yaklaşık 80 milyon euro kastediliyor olsa gerek diye düşünüyorum. sabrinin yenilenen sözleşmesi + jem karacan + bilal kısaya harcanan paralara bir de buraka başkanın açıkladığı west ham teklifini eklerseniz ortaya ciddi bir bütçe çıkıyor. ibra alınabilirdi, gignac gibi bonservisi elinde adamlar ikna edilebilirdi, bir stoper bir sağ bek çok rahat alınırdı.

    gelelim giden oyunculara. yabancı sınırı varken, 10 milyon euroya alınan bruma ve 8 milyona alınan ambrabat yabancı sınırının kalktığı sezon yok pahasına gönderildi.
    çok mu iyi oyuncu ikisi de? hayır.
    mevcut kadroda kendilerinden daha iyisi var mı? hayır.

    o zaman üstelik bu yoklukta, üstelik neredeyse bedavaya oynayan ambabat neden gönderildi acaba?
    ambrabat, bruma ve yasinle kanatları doldursa, podolskiyi forvete koysa, burakı oynatamacak. burak bizim çocuk, fatih hocasının b takımlığını yapabilmek için oynaması lazım, selçukun küsmemesi için oynaması lazım. ayrıca bu selçuk denen arkadaşı da oynatmak zorunda benzer sebeplerden. djemaliyi gönderdi. çok mu iyiydi hayır ama selçukun alternatifiydi ve selçuku kesme tehlikesi olabilirdi.

    kendisinin ve fatih hocasının manevi evlatları, yerli malı, milli futbolcular, galatasarayın çocukları, onun çocukları, bunun çocukları gibi kavramlar, şampiyonlar ligi topçusu, çalışkan, futbolu bilen, takıma faydalı gibi kavramların önünde maalesef artık.

    kasayı boşaltıp gemiyi terkeden ünal-fatih ikilisi, yerli fetişi hamza, özbek kardeşler ve özbekleri başımıza bela eden inan kıraç da dahil olmak üzere galatasarayı bu hallere düşürenlerden taraftarın ve kongrenin hesap sorması lazım. adnan polatı arar hale geldik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın