resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5597
    geçen sene motivasyonuyla şampiyon olsak da bu seneki kadro planlamasında büyük yanlışlar yaptığını düşündüğüm hocamız. beni bu düşünceye iten sebeplerim aşağıdadır

    yaz dönemi sağ bekte sabriye güveniyoruz yeterlidir deyip, bu sezonki ilk ciddi sınavımızda * transferin son günü stoper diye aldığımız oyuncuya tabiri caizse halısahaya son dakika çağırdığımız oyuncu muamelesi yapıp "kardeş sağ bek oynayabiliyon mu" diye sorması

    ortasaha bölgesine 3 transfer yapıp * yine ilk ciddi sınavımızda * hakan baltayı orta saha oynatması

    telles-carole rekabetinden çok güzel ekmek yemeye başlamışken transfer döneminin son günü tellesi göndermesi. bakın telles caroleden iyidir falan demiyorum (ki bence çok daha iyidir ama yeri burası değil). telles carole geldikten sonra hatırlarsanız sezon başı kampında en çok çalışan oyuncumuzdu. carole de ondan fırsat bulup oynadıgı her maçta göz doldurdu. ama şuan carole o sezon başındaki gözümüzün pasını silen carole değil. çünkü forma yarışında olup mücadele edeceği adam yok.

    ilk 11 i yazmaya kalksak muslera-sneijder-melo yazarız. transfer döneminin son günü kadrosunda bu kadar etkin role sahip bir oyuncuyu satması. o fiyata satılması bence de mantıklıydı ama bu hamle transferin son günü yapılmaz. melonun gitmeye gönlü vardı zaten o zaman yerine bir alternatif aranabilirdi transfer döneminde.

    çok isterdim geçen sezon şampiyonluğa sneijder-muslera ikilisi kadar katkı vermeni. ama yukarıdaki maddeler bizi bu sene göz göre göre ateşe attığını gösteriyor. allah sonumuzu hayır etsin hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın