resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 5536
    ben bu adamın zamanında futbol oynadığına inanmıyorum. kendisinin futbolculuk yaptığını iddaa edenler veya izleyenleri kaale almıyorum. izledikleri başka bir futbolcudur kesin. ben kendisinin geçmişini bilmem ama bu adamın hayatının hiçbir döneminde futbolla ilgilendiğini düşünmüyorum. yoksa bir futbol adamı bu kadar aptalca olaylara imza atamaz. bu kadar çapsız açıklamalar yapamaz. bu kadar kötü bir kadro planlaması yapamaz. net kere net.

    edit: çözüm önerisi isteyen yazarlar olmuş. benim önerim, yönetim kendisini derhal kovsun. daha sonra o gazla kendileri de istifa etsin. eleştirilerimize çöp diyenler bilal kısa'ya jpk'ya yıldız muamelesi yapmıyorlardır umarım.

    ayrıca ne kadar sövsem de 1. suçlu yönetim falan değildir kardeşim. düpedüz hamza'dır. ben 2 senedir futbola dair hiçbir gelişme görmüyorum. 1 tane atak organizasyonu yok takımın, doğaçlama futbol izliyorum. tabi ki de eleştireceğiz. eleştirilere kulağını kapatırsa da kusura bakmasın hakaret de kaçınılmazdır. ben mecbur muyum kardeşim hamza efendinin yerli sevdası uğruna üzülmeye amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın