resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 4845
    daha öncede belirttim bunu genç futbolcu kim olursa olsun korudum, özellikle de emre'yi. çünkü belli adamın yeteneği var bunu belli ediyor ama kullanacak kafa sıfır. emre'nin kendine rol model örnek alması lazım. çok sevdiği arda turan'ın atletico'ya gittiği yaşta. ben olsam sorarım kendime, ''ben ne yapıyorum ya'' ve bu soruyu sormadığına da eminim.

    gerçekten de yeteneğine yazık ediyor.

    özellikle de fizik konusuna giriyorum, bu adam orta saha oyuncusu mücadelenin en çok olduğu mevki. hangi ikili mücadeleyi alıyor, aldığını gördünüz. üflesene uçacak cinsten. ben gitsin de bulk dönemine girenler gibi genişlesin hacimlensin demiyorum. ve kesinlikle de antrenmanlar dışında vücudu için çalışma yapmadığına eminim. 6 senedir a takımda her sene sezon başı aynı demeçler '' evet evet zaten hocam ve abilerim de söyledi fiziğimin yetersiz olduğunu en kısa sürede telafi edeceğim ''

    vücudunu geliştirmek içim kimsenin imkanı olmadığı mükemmel imkanlara sahipsin eminim iyi hocalarında vardır. alacağın proteini saymıyorum bile.

    emre kafa yapısını geliştirirse formayı alır, sneijder hariç orta sahada herkesten kimse merak etmesin. o yüzdende kadroya alınmadı şu oldu bu oldu diye kimse bahane uydurmasın. yok taraftar gözünde günah keçisi ilan edilmek istendi filan bunlar boş laflar.

    emre'nin kadro dışı kalmasına kendisinden çok daha üzülünler var, üzülmesinler o kadar. halil söyletmez filan tarzında arkadaşları ile florya kahvesinde filan izler maçı, birde cumartesi akşamı oradan da gezmeye. birde instaramdan like yaptımı, demeyin onun keyfine.

    emre lütfen bunları okuyorsan bile bana küfret ama ders çıkar çünkü gerçekten değişmen lazım. takıma yararlı işler yapman lazım artık.zamanı geldi geçiyor.

    kendisine florya'da ya da yeşilköy'de görsem kesinlikle söyleceğim.

    (bkz: emre çolak/#1816092)

    edit: kimseyi korumuyorum ve hamza hamzaoğlu fanboy değilim. gerçekler bu, çünkü herkes suçlu için birilerini arıyor ve ona atıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın