resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 4842
    başlığının altında ronaldo benzetmesi geçen top tepici. ronaldo dünyanın en çalışkan futbolcularından. manu zamanlarında çok genç, çok yakışıklı ve çok popülerdi. bütün gözler ondaydı. ama o medyada lanse edilenin şekline şımarmadı, çalıştı çabaladı hep daha iyisini arzuladı. o adamın hangi karıya kıza yürüdüğünü konuşamazsın. çünkü o adam dünyanın en iyisi olmak için ve 30 yaşında tüm başarıları tatmış olmasına rağmen hala ve hala köpek gibi çalışıyor.

    bu arkadaşımız ne yaptı? kendisi gördüğüm en büyük overrated. yetenekli, ayağı temiz ve tekniği güzel. başka bir şeyi yok. yıllardır fiziğini geliştirmedi. hiç hırs yapmadı. azim göstermedi. a takıma çıkaran ilk terim'di. ilk senesinde de iyiydi bu çocuk. bayağı umutluyduk. sonra düşüşe geçti. terim vazgeçti. mancini varlığını fark etmedi bile. prandelli geldi o da umursamadı. hamza birkaç maç şans verdi gerçekten. oyuna sonradan soktuğu çok oldu. ama bu beyimiz iki maç iyi oynayınca üçüncü maç "ben oldum" havalarına girdi ve sıçtı. bu çocuğun bir numarası yok. futbolculuk kariyerinde bizden sonra büyük bir sıçrama yapma ihtimali yok. kimse onu bitirmedi. o kendisini bitirdi. yeteneğine ihanet etti. siz de hala hatayı başkalarında aramaya çalışın. o kadar şahıs odaklı yorumlar yapıyorsunuz ki insanı istemeden hamza'yı savunmaya itiyorsunuz. pes doğrusu.

    son olarak; kendisinin hareketlerini ronaldo'nun hareketleri ile kıyaslamak hamit altıntop'un "ronaldo yılda kaç milyon dolar kazanıyor biliyor musun? bu da benim rızkım" söyleminden farksız.

    herkese iyi geceler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın