• 1740
    kendisini çok sevmem, futbol konusundaki pek çok görüşüne de katılmam. yalnız kendisi bu ülkenin en rahat yazan gazetecisidir belki de. katılmadığım şeyler de yazsa bilirim ki o yazdıkları kendi düşündükleridir, kimsenin zoruyla ricasıyla yazmamıştır onları.

    http://www.sabah.com.tr/...asarayla-alay-ediyor

    linkteki yazıda yer alan maçla ilgili tespitlerine katılmıyorum. tek bir açıdan bakıp hamza hoca' nın sanki kafasının içini biliyormuşçasına yamış. ben böyle olduğunu düşünmüyorum kaldı ki buradaki pek çok kişi emre çolak' ın sahada olması gerektiğini savunuyor, ben dahil. dolayısıyla bunu savunurken, hamza hoca emre çolak' a 11' de yer açmaya çalışıyor dahi olsa bunun için hocayı eleştiremem.

    sanmayın ki hamza hocayı koruyorum. aksine, burada pek çok kişi sezon başı 3 kupalı adam eleştirilemez, nankörsünüz tarzında entryler girerken benim dahil olduğum azınlık hamza hoca' yı eleştiriyordu. hala da benzer şeyleri düşünüyorum kendisinin kötü bir hoca olduğu kanaatindeyim zira geldiğinden beri takım hiçbir şey oynamıyor. bir düzen yok ve bu sebepten bir iki oyuncu hariç hiçbir oyuncuyu da eleştiremiyorum çünkü o oyunculardan ne beklendiği ve onların neyi yapamadığına ilşkin hiçbir fikir oluşamıyor kafamda söz konusu düzensizlik yüzünden. ayrıca maçta atletico' nun favori olduğunu sneijder de söyledi ve hatta maçtan bir gün önceki programda hıncal uluç kendisi de söyledi. bu maç galatasaray için şanstır çünkü atletico' ya yenilse kimse br şey diyemez atletico zaten bu grubun efavori takımı dedi.

    son olarak şöyle bitireyim. galatasaray' ın kadrosu bu kadar kötü futbol oynayacak bir kadro değil. biz ligde ne oynadık ki avrupa' da ne bekliyoruz. sabri mesela, avrup için yetersiz tamam ve kendisini hiç sevmem ancak sabri bu lig için yetersiz filan değil. keza burak, emre çolak, selçuk, semih de öyle. e diğer oyuncular zaten üzerine tartışılmayan sneijder, podolski, chedjou, -geçen sene- melo filandı. yine bir şey oynamıyordu ki takım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın