resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5492
    daha şampiyonluğun sevincini yaşayamadan o kadar eleştirildi ki kendini ispatlama çabasına girdi. sırf bakın bunu ben düşündüm diyebilme adınadır hakan baltayı ön liberoya koymak. ben yine de bizi şampiyonlar ligi gruplarından çıkartacağını ve ligde toparlayacağını düşünüyorum. bu saatten sonra hoca değişikliğinin fayda getireceğine de inanamıyorum. geçen sezon italyan milli takımının hocasının meloyu stoper şinoyu ön libero oynattığını gördü bu gözler.. melo yerine kesici bir oyuncu -hakan- ve topa sahip olacak bir oyuncu-emre- ile orta sahayı kontrol edip ikinci yarı yapacağı hamleler ile maçı alabileceğini düşündü ama tutmadı. oyun mantığı olarak doğru fakat oyuncu tercihleri ile hatalıydı bence. giden bir sezonda dördüncü yıldızı ilk takan takım yapması ile her durumda bir yıllık kredisi var bende. yalnız kendini ispatlama yarışına girmeyi bırakmalı, iyi oyuncuyu doğru yerde oynatmalı. kendini kabul ettirmek için her seferinde şapkadan tavşan çıkarmasına gerek olmadığını bir an önce anlaması gerekiyor. aynı şey emre çolak için de geçerli. kendini ispat etme adına o kadar yetenekli olmasına rağmen hep zor olanı yapmayı deniyor.

    hoca'nın ve takımın atletico maçını kaybetmesine rağmen çok şey kazandığını düşünüyorum. bir kere yasin'i tekrar kazandık. denayer de sakat olmadığı sürece 11 de yer bulacaktır. umut u kadroda göreceğimizi pek sanmıyorum. sinan ı da daha sık izleyeceğiz bence. hepsinden önemlisi taraftarı karşısına alacak ısrarlardan kaçınması gerektiğini anladı diye düşünüyorum..

    hocam defalarca yazdım, iyi adamsın, düzgün adamsın, tırnaklarınla gelmişsin buralara.. buralardan geçmiş eski hocalardan destek mi alırsın, başarılı teknik direktörlerin biyografilerini mi okursun bilmem ama büyük takım havası başkadır. bir an önce ayak uydur lütfen. kalıcı olmanı isteyen benim gibi fanlarını (!) üzme artık..

    her yere yetişmene, birilerini savunmana gerek yok. yönetimi sen kurtaracak değilsin. cesur ol ama cesur olma adına kolay gol yiyen yumuşak bir takım yapma... bırak eskileri, yetenekli gençlere şans vererek cesur ol. dün maçın ikinci yarısında o cesareti gördüğü için taraftarın havası bir anda değişti. takımı tek başına oyuncu da, sen de, taraftar da, yönetim de şampiyon yapamaz. hepsi bir arada olursa başarı gelir, onun için tek başına mücadele etmeyi bırak. onun için oyuncuları yanına al, taraftarı karşına alacak işler yapma ve yönetimi savunmayı bırak. iki maç ve istikrarlı tablo havayı bir anda değiştirir. iki maç da deplasmanda, seyirci baskısı olmayacak, çık basit doğruları yap.
    allah yardımcın olsun..

    edit: mektup gibi oldu, oraya yazsaymışım keşke
App Store'dan indirin Google Play'den alın