resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 740
    kendisine ve oyun stiline çok güvendiğim 21 yaşındaki futbolcumuz. hemen, bir kaç hata yaptıktan sonra ıslıklanmayacaksa kendisini ilk 11'de de görmek isterim ancak böyle genç futbolcuları hemen dan dun diye ortaya atmak yerine yavaş yavaş süre verip alıştırmak daha doğru geliyor bana. tabi ki oynayamaz anlamına gelmez. gönül ister ki trabzon maçında sağ açık sinan, sol açık yasin olsun. efendi bir insan olduğu çok belli, kendisi ile aynı yaşta olan koray gibi hareketlerinde bir şımarma belirtisi görmüyoruz. sinan'a biz sahip çıkıyoruz. görüldüğü kadarıyla artık hamza hoca da olcan yerine kendisine şans veriyor. önemli bir futbolcumuz olacağını düşünüyorum. hatta bu yolda doğru adımlarla ilerlediğini görüyorum.

    sevgili dostlarım, kendisinin başlığı altında başka futbolculara sallamayalım rica ediyorum. farkında değilsiniz ama gerçekten itici oluyorsunuz.

    bir kez daha belirtmek isterim ki kendisi santrafor değil sağ açık futbolcusudur. hatta podolski kadar bile santrafor oynayan bir futbolcu değil. u-21 takımında ileri uçta oynadı ama asıl mevkisi sağ açık. robben ya da gökhan töre tarzının çok az daha forvete yakın versiyonu tipinde bir futbolcudur kendisi. bu yüzden lütfen kendisini ileri uca tek forvet olarak yazmayı bırakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın