resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5482
    kendisi için ciddi ciddi hala şunu yazanların olduğunu gördüğümüz kişi.
    "bu adam geldi galatasaray'ı umut yokken hiçten yarışın içine soktu ve şampiyon yaptı. insanoğlu nankördür, bunu bugün birkere daha gördüm.
    bu adam elindekine razı geliyor. forvet istedi alınmadı ne yapsın? onun mu suçu? elindekilerle ancak bu kadar oluyor"

    bak adam gelmiş bunu yazmış. forvet istedi alınmadı onun suçu mu. bunu yazan adam burak yılmaz as forvetim olcak burak'ı destekleyecek bir forvet istiyorum dediğinden haberi yok. burak oynayacak yıldızımız dediğini bilmiyor galiba. ayrıca umut yoktu he amk yoktu lan prandelli bile o ligde liderin 1 puan gerisindeydi o kadar puan kaybına rezalete rağmen ligin kalitesi ortada yani boş boş umut yoktu görende sancak geldi bütün maçlarını farklı kazandı şampiyon oldu amk fb de eagle yerine ersun olsaydı görürdük şampiyonu.

    ayrıca elindekilerle bu kadar oluyor demiş ya. bu ne biçim kafa elindekileri sen alıp göndermedin mi? melo,bruma,telles,ambrabat bunları sen yolladın. yerine birlo ve jpk aldın ve daha oynatmadın. birlo ve jpk parasıyla mbia veya nigel de jong alırdık ön liberoya. savunmak için bu kadar küçülmeye gerek yok objektif olun biraz.

    geldiği ilk günden beri taktik teknik anlamında cahilin önde gidenidir kendisi. oyuna müdahaleden anlamaz takımın gidişatından anlamaz. mesela en basiti 15 eylül 2015 gs atletico maçı dk 35 civarı umut girdi emre ç. çıktı. bu değişiklikle normal bir canlı ne der ha 2-0 gerideyiz çift forvete döniyim wes solda poldi sağda dursun hakan ve selçuk orta sahada kalsın. kendisi naptı poldi solda wes ortada umut sağ açıkta. birşey değişti mi hayır. noldu sonra baktı ben harbi akıllı değilim elde yedekte ofansif kim var yasin ve sinan he olcan var ama taraftar tepkisi nedeniyle 2 hakkı kaldı. bunları kullandı yasin girdi takımın çehresi değişti. neden değişti çünkü rakip hem bırakmıştı hemde orta saha zayıflığı doğmuştu.

    kısaca bu adam şimdi herkes atletico'ya yenildik filan diyor güçlü diyor ama bu atletico kusura bakmayın dünkü oynadığı top ile ispanyada ilk 5'e giremez. böyle oynarlarsa ezilirler o kadar rezaletti. 2 bizim hatamızdan gelen gol 1kerede karşı karşıya kaldılar bu kadar. kaldı ki rakipleri takım olmamasına rağmen kendinizi avutmayın. bu adamla olmayacak belli ediyor yerine kim gelir bilmem bu takımıda belki adam edemez ama bu rezille daha fazla olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın