resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 369
    stoper olarak oynaması gereken futbolcu.

    nitekim sağ bek performansı da yeterli olmayacaktır. 15 eylül 2015 galatasaray atletico madrid maçı'nın ikinci devresinde sağ bek olarak görev yaparken 2-3 defa arkasında uyguladığı yanlış baskı sonucu büyük boşluk bırakmıştır. atletico madrid bu hataları cezalandırmasa da galatasaray yönetimi ve teknik heyetinin sağ bek almayarak sergilediği basiretsizliğin cezasını denayer çekmemeli. bu adam chedjou ile oynayacak taş gibi bir stoper. zaten elimizde maxi pareira'dan bile iyi sabri var! illa defanstan biri sağ beke kayacaksa manchini döneminde o bölgede yeterli performans vermiş semih tercih edilmelidir. devre arasından sonra o bölgede grosskreutz oynar. ya da en ideali ligin ikinci devresinde orjinal bir sağ bek transferidir.

    kimsenin kendini geliştirmek için gelmiş 20 yaşındaki bir adama, saçma sapan bir takım içerisinde saçma sapan bir mevki dayatma lüksü olmamalı.

    oldu amk.
    sen elinde yasin varken sol açığa podolski'yi al. sonra şampiyonlar ligi ilk maçında sol açıkta sneijder'i kullan. kendi sol kanadından gelen akınlarda sneijder'in defansif zaafiyetleri nedeniyle iki gol ye. tüm bunlar olurken geçen sezonun ikinci devresinin en iyi ismi yasin öztekin'i yedek oturt, onun yerine aldığın alman tarihinin en golcü futbolcularından sol açık podolski'yi de sağ açıkta kullan. yetmezmiş gibi hakan balta da defansif orta saha oynasın...

    şov mu yapıyosunuz, ne yapıyonuz anlamıyorum ki...
App Store'dan indirin Google Play'den alın