resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 5310
    baskıyı kaldıramayan teknik direktör.

    dünkü maçı izleyemedim. sadece yarı sonlarında maçkolik'ten istatistiklere falan baktım. maç ile ilgili sneijder'in bir iki şutu ve gol dışında hiçbir şey ilgimi çekmiyor açıkçası. yine güçsüz bir rakibe karşı verilen orta saha. fiziksel ezilme. saç baş yolduran bir hücum oyuncusu. defansın aptallıklarından şaşkına dönen nando. parmakla sayılan taraftar, üstüne aptal ultraslan...

    90 dakika boyunca rakibe diş geçirememişsin yine o gram sevmediğin yabancılar ipten almış seni. maç sonunda ismail kartal tarzı açıklamalar yapıyorsun. dakika hesabı yapacağına takıma bak hoca. yakışıyor mu sana bu açıklamalar? sezon başında sneijder'in etrafına çok koşacak, pas yapacak gençlerden kurulu ve az maliyetli bir takım kurman gerekirken elde olanı da çorba ettin. defansın belkemiğini ve iki tane maliyeti yüksek genç oyuncunu opsiyon ile çok ucuza bıraktın. bu kadro ve kafa yapısı ile zor. jose, emre, selçuk ile pas istasyonu kuracağın bir orta saha da yok. yangına körükle gidiyorsun.

    taraftarın yokluğunun bir büyük sebebi de sensin. osmanlı, mersin elini kolunu sallayarak puan alsın senden. sen git hakeme laf sok. yok arkadaş olmayacak. tek şansın avrupa, unutma hoca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın