resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5308
    sneijder'a sallayan terbiyesiz y a z a r bakti ki sneijder dokturuyor sozlukten kacti gitti. uzaktan kufretmeye basladi. laflarini tasiyan myazar da bakti ki muhalifler 10 yazardan fazla eyvallah dedi o da gitti. onlarin gazina gelen ua kafali terbiyesizler de suskunlari oynuyorlar.

    ve evet biz demistik arkadas! engin bir futbol ulemasi oldugumuz icin degil. bakmayin aysal'a yapilan haksizliklara cevap verdigime onu ovdugume. kimseci degilim olmadim. evet adini koyalim terimcilerin adami hamza'nin futbol fukarasi oldugunu gormek icin adamci olmamak yeterliydi.

    ve evet biz demistik. once killanmistik sonra da kadikoy'de umut'u sabri'yi gorunce. dahasi hic genc gormeyince adini koyduk. sampiyon olsak bile kovulmaliydi. hoca falan degildi. bu terbiyesizler de skorlara yaslanip bize etmedik kufur birakmadilar. iste o yuzden biz demistik diyorum. insan gibi elestiri yaptik. yanlis da olsa fikir yuruttuk. adamcilikla bu isler olmaz dedik. olmadi da. galip geldigimizde de demistik maglup geldigimizde de.

    halimiz acikli. inan kirac'in adami aldiğı adami oynatmaktan aciz. fatih terim'in adami futbol oynatmaktan aciz. dahasi avrupa'da buyumeyi lig sampiyonluguna satan kanaat onderleri yedikleri haltin sorumlulugunu almaktan aciz. acin okuyun futbol ustadi buyuk galatasaray'li terimci abilerinizin bloglarini. elestirdiklerine elestiremediklerine bakin. olcan'a sabri'ye laf yok. dertleri yasin sneijder podolski. son ana kadar savasiyorlar. taraftari etkilemeye calisiyorlar. tek dertleri terim'e zeval gelmesin.

    omrumuzden bir yil caldilar, caliyorlar. helal etmiyorum hakkimi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın