resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7511
    12 eylül 2015 galatasaray mersin idman yurdu maçında komploya kurban gitmiştir. maç 1-1 de, maçı kazanman gerekiyor maç içinde net pozisyon sayılacak hareketler yaşanmış fakat bir sonuç alınamamış dakika 90+, oyunun sonlarına doğru rakip kaleye oyunu yıkmışsın ve tribünle takım birleşmiş gerginlik son seviyede şerefsizin teki top sendeyken çekip faul yapıyor öbür şerefsiz avantaja filan bırakacaktı heralde mal oğlu mal hala bekliyor velhasıl o pozisyonda kim olsa çıldırırdı.

    rakibin oyun içinde zaman zaman bir kaç dakikalık pres yaptığı maçlarda selçuk-jose ikilisi bence iş görmez. ya bunların yanına bir pasör, topu dolandıracak adam eklersin * ya da defansın iyi seviyede olur bu ikilinin kaçırdığı adamları ve yapamadığı müdahaleleri arka tarafta tehlikesiz biçimde bitirip tekrar oyun kurarlar. ikinci seçenek elimizdeki beklerle* bir halta yaramayacağı için tamamen pas oyunuyla presi kırmaya yönelik oynatman lazım.

    selçuk için bu maç tamamiyle iyi diyemem ama adamı öldürmeye de gerek yok. yalnız dikkat çekici başka bir şey var kendisiyle alakalı, yeni sezon başladığından beri kendini daha fazla öne atıyor. kaleye uzak mesafeden attığı şutlar dışında kanatlardan gelen toplara kafa vuruşları ile katılıyor, iyi gelen ortalarda tehlike yaratıyor bu çok açık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın