• 24445
    “çok iyi hatırlıyorum. perea topa eliyle dokundu. kesin penaltıydı. 5. hakem 3 metre uzaklıktaydı. ama görmedi. yarı finale çıkıp, sonrasında ise uefa kupasını kazanmıştık. hakem galatasaray’la oynadığımız maçta hata yaptı”

    “atletico madrid gerçekten çok güçlü bir ekip. çok kaliteli oyuncuları var. bence atletico, istanbul’da kaybetmez. berabere kalmaları gruptan birlikte çıkmaları adına iyi bir başlangıç olabilir”

    “koke gerçekten formda. godin kornerlerde çok tehlikeli. iyi yükseliyor ve golü atıyor. jackson martinez, torres, grieezman, correa, vietto gerçekten çok güçlüler”

    “taraftarın kaygılı olmasını anlıyorum. bu sezon türkiye’de daha fazla yabancı oyuncu transfer etme hakkı var. belki bu da etkili oldu kaygının ortaya çıkmasında; ama bence galatasaray iyi türk oyunculara sahip, bu başarıya giden yolda daha önemlidir. galatasaray, çok büyük bir tarihe sahiptir ve her zaman çok önemli türk oyuncularla başarıya gitmiştir. çok önemli 4 türk oyuncu var şu anda takımda, büyük işler yapacak”

    tomas ujfalusi
App Store'dan indirin Google Play'den alın