• 24438
    "başta hamza hamzaoğlu hocam olmak üzere, tüm teknik ekip ve takım arkadaşlarım tarafından gayet sıcak karşılandım. zaten birçoğu milli takımdan da arkadaşım"

    "herhangi bir sakatlığım yok. transfer sürecinde fazla antrenman yapma şansı bulamamıştım. milli takım arası bu anlamda bana iyi geldi. şimdi oynamaya hazırım"

    "forma şansı geldiğinde en iyi şekilde değerlendireceğim"

    "taffarel gibi bir dünya markası ile çalışmak büyük şans. ben de bu şansı değerlendirecek yetenek ve mental güce sahibim. forma şansı geldiğinde en iyi şekilde değerlendireceğim" diye konuştu.

    "üç kulvarda zorlu mücadelelere çıkacağız. bana şans geldiğinde, tecrübemi ve yeteneklerimi galatasaray için kullanacağım. taraftarlarımız bana destek olsun. ben bu desteğin karşılığını vereceğim. her şeyimi, terimin son damlasına kadar mücadelemi galatasaray için vereceğim."

    "sonra galatasaray'ın teklifi geldi. daha fazla şey söylemek istemiyorum. büyük bir camiadan bir başka büyük camiaya geldim. bunlar futbolda var. profesyonel olarak en iyimi vereceğim" şeklinde konuştu.

    "türk telekom arena'da iki derbi oynadım. gayet etkili bir atmosfer var. yine oraya çıkmak için sabırsızlanıyorum. orada talihsiz bir sakatlık da yaşamıştım ama şükür bir eseri kalmadı"

    "zor bir dönem yaşıyoruz. birçok şehidimiz var. allah'tan tüm memleketimize sabır diliyorum. şehitlerimizin ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. bu acı hepimizin acısı. umarım bir daha böyle şeyler yaşanmaz. bunun için dua ediyoruz. bugünden itibaren şehit vermeyiz umarım''

    cenk gönen
App Store'dan indirin Google Play'den alın