• 65
    entry küfür ve hakaret sebebi ile silinmis. hakaret kismini gss ye uygun hale getirip tekrardan yazalim, sorun degil:

    "açik ve net ifade ediyorum. maçtan sonra çalinan mehter marsindan rahatsiz olan varsa, bi zahmet ben arka plakasina tekmeyi basmadan bu topraklari terk etsin. uruguay da mi yasar, papua yeni gine de mi, o kendi seçimi! biz buyuz! belli bir sistemi olmayan ve yumurta kapiya sikisinca davranan bir milletiz. dolayisi ile bu bir zaferdir ve bir türk (icinde kürdü, lazi, cerkez i olan bir millet) gibi kutlanmalidir"!

    not. bugün e kadar hic bir entry ye cevap vemedim ama bu boynumun borcu. simdi bu entry den bana akpli ve ülkücü damgasi vuranlara sesleniyorum. ikisi de degilim, beni bilen bilir. lakin gurbetci ayrimi yaparak agir kafatasçilik yapan sizlersiniz!

    rumuz: orta ögrenimini türkiye de almis 35 yasinda trakyali balkan göçmeni bir ailenin ilk çocugu. yapilan terör saldirilarindan dolayi o kadar dolmusum ki, nefretimi kusmak istedim. ama bunu da siyasete baglayanlar cikti. öyle ya bu ülke de namaz kilan ve mehter marsini seven herkes akpli. madem öyle siz de hepiniz bölücüsünüz. bu mu yani? insanlarin baska alternatifi yok mu? ya öyle ya böyle mi olmak zorundayiz? ayriyeten sizin gibi (onlar kendini biliyor) cahillerle ayni havayi tenefüs etmedigim icin de bir o kadar mutluyum. ben gurbetci halimden memnunum ve ülkemi layiki ile burada temsil etmekten gurur duyuyorum. peki ya siz? klavya arkasinda gurbetci asagilamaktan ne kadar memnunsunuz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın