resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 392
    07.06.2009 pazar

    taraftar yönetimi!

    1 mayıs’ta şaş’a saldıran, korkmaz ve sezgin’e ’istifa’ diyerek tezahürat yapan bazı taraftarların önceki gün frank rijkaard’ı koruması yönetim ile taraftar arasındaki yakınlığı belgeledi

    g.saray’da frank rijkaard’ın göreve getirilmesiyle sportif açıdan sular durulurken, hollandalı teknik adamın atatürk havalimanı’nda karşılanması sırasında ortaya çıkan fotoğraf kafaları karıştırdı. büyük bir kalabalığın ’hoşgeldin’ dediği 46 yaşındaki rijkaard’ın etrafında adeta güvenlik çemberi oluşturan taraftar grubunun 1 ay önceki vukuatı taraftar ile g.saray yönetiminin arasındaki yakınlığı ortaya çıkarttı.

    ne istedilerse hepsi oldu!

    havaalaninda yaşanan önceki günkü tabloya bakıldığında sarı-kırmızılılarda bu operasyonun temellerinin 1 mayıs 2009’da atıldığı ortaya çıkıyor. peki ne olmuştu bu tarihte? g.saray’ın ankara’da hacettepe’ye 2-0 yenildiği maçın ardından takımı atatürk havalimanı’nda karşılayan taraftar grubu önce sarı-kırmızılı camiaya yıllarını veren hasan şaş’a saldırdı. daha sonra ise adnan sezgin ve teknik direktör bülent korkmaz’a ’istifa’ çağrısında bulunan grubun istekleri adeta yönetim tarafından dikkate alınarak birer birer hayata geçirildi.

    aradaki duvarlar yikildi

    tribünün sesini yönetimin can kulağıyla dinlemesi sonucunda g.saray’da yaprak dökümü başladı. ilk olarak adnan sezgin’in görevine kısıtlama geldi. sezonun bitmesiyle hasan şaş ile yollar ayrıldı. son olarak ise ’devam’ kararı sık sık tekrarlanan bülent korkmaz’ın istifası istendi. böylece de yıllardır g.saray tribünleriyle yönetimi arasındaki duvar da yıkılmış oldu.

    http://w9.gazetevatan.com/...amp;amp;Categoryid=5
App Store'dan indirin Google Play'den alın