resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 3374
    amsterdam'da oynanan ve 1-1 biten maçta zaten görmüştük kendisini. rakip takımın santraforu huntelaar'a karşı iyi bir futbol oynamıştı huntelaar'ın girdiği gol pozisyonu yoktu.

    evet hızlı bir futbolcu değildir ama hız eksiğini futbol zekasıyla kapatır. futbol oynarken sakin kalıp, "kafa bu" dercesine doğru tercihlerle oynar. "yahu o top oraya atılır mı be hakan" cümlesine pek kurmayız. kendisi 32 yaşında ve stoper grafiği gün geçtikçe yukarıya doğru çıkıyor. nazar değmesin.

    dün çıkardığı topta direk kaleye koşması önemli ama bence daha da önemlisi sağ ayağıyla çıkarması. sağ ayağıyla düzgün uzaklaştıramayacağını bile bile sağ ayağını kullandı çünkü çevre kontrolü yeteneği üst düzey, kimsenin gelmediğini biliyordu. orta başka bir sol ayaklı stoper olsaydı (misal; egemen) sağ ayağını yere basar solla çıkarırdı ve top çizgiyi geçti-geçmedi tartışması olurdu. hakan geri pas verirken bile rakibi tartan bir adam. şöyle bir bakıyor "bu herif ne ayak? koşar mı basar mı uçar mı?" cinsinden. tecrübesi arttıkça stoper mevkisinde daha iyi bir futbolcu oldu. haftaya mersin maçında carole'nin yokluğunda muhtemelen sol bek oynayacak. performansını merak ediyorum.

    karakterli adamdır, adam gibi adamdır. takımını sever sahip çıkar. şov işlerinde pek ön plana çıkmaz. ben şahsen geldiğinden beri kendisini çok severim. ihtiyacımız olduğunda hep oradır. umuyorum 3-5 sene sonra güzel bir şampiyonluk kupası ellerinde kalkarak futbolu galatasaray çatısı altında bırakır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın