• 229
    sosyal medyada bazı .avşak oğlu .avşak fenerliler tarafından spor kulübü üzerindeki hegemonyası savunulan lise.

    https://eksisozluk.com/entry/54522207

    --- alıntı ---

    "açılın.. açılın ben doktorum.."

    bilen bilir.. mehmet demirkol deyimiyle, galatasaray'ın sıralarında, fenerbahçe'nin tribünlerinde büyüdüm. gs mezunu koyu bir fenerbahçeliyim..

    bu kulüp üzerinden, galatasaray lisesi'ne laf edecekler bir zahmet siktirsin gitsin. ali sami yen'in 4 arkadaşıyla, gs spor kulübünü kurduğu sınıftan geçmiş birisi olarak söylüyorum. gs spor kulübü, galatasaray lisesi değildir. ama onun önemli bir meyvesidir. koskoca bir çınarın, bir dalıdır gs spor kulübü.

    sen cimbomlu kardeşim.. bil ki, sen galatasaraylı değilsin. en fazla cimbomlu olabilirsin. bunu bil, böyle yaşa. ben fenerbahçeliyim ama gs spor kulübünün kazandığı her kupa o gece benim cemiyetime ve ondan sonraki ilk pilavıma gelir. bir fenerbahçeli olarak gurur bile duyarım. işte benim okulum derim.. ha gs'a küfürler ederim, laflar hazırlarım. bu rekabettir. her türlü şey söylenir..

    ama sen kendine galatasaraylı diyen ama aslında cimbomlu kardeş. sen o kulüp üzerinden koskoca galatasaray camiasına laf edemezsin. haddini bil!! kupalarla sevin, başarısızlıklarla üzül. bu senin en büyük hakkındır. ama haddini bil !! galatasaray lisesi'ne laf etmek, seni aşar...

    şimdi elindeki klavyeyi yavaşça bırak..

    yazar: kinaye

    --- alıntı ---

    bu herif sosyal medyada fenerliyim diye çığrınıyor ama gerçek hayatta bunu gizleyip, suada'da yüzmek için bir kerelik 600tl vererek galatasaray spor kulübü derneği üyesi olmuş olabilir. belki de bu adam oy verdi senin muhteşem başkanına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın