resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 702
    adamlar gelip bu başlık altında lionel messi örneği veriyor. messi'nin la liga'da süre almaya başladığında yaşı 17 idi. 18 yaşında ligde 90 dakika süre alıp, şampiyonlar ligi'nde forma giyiyordu adam. dünya futbol tarihinin en özel adamlarından birini sinan gümüş başlığı altında örnek olarak sunmak saçmalık, yine de biz bu örnek üzerinden devam edelim. sinan gümüş 22 yaşına geldi ve 90 dakika forma giydiği resmi maç yok. örneği verilen messi ise sinan'a oranla 4-5 yıl daha erken başlamış profesyonel kariyerine.

    bizim eleştirdiğimiz nokta da bu, yeterli süre verilmiyor bu arkadaşa. antrenmanda kendisini gösterecekmiş, çakralarını açacakmış zartmış zurtmuş hep aynı terane. antrenman ile resmi maç arasında dağlar kadar fark var, oyuncuyu antrenmanda değil 90 dakikalık maçta değerlendirirsin. oyuncu da antrenman ile değil maç oynayarak, tecrübe kazanarak gelişir.
    bir yerden başlayacaksın, çünkü sinan'ın yaşı geçiyor. artık "genç" bir futbolcu değil. 22 yaşına gelmiş bir adamın üst seviyede çıktığı maç sayısı 10, aldığı süre 322 adam gelmiş messi diyor. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın