• 130
    karaeski adlı yazarımız yaşadığı durumun bir benzerini ben de yaşıyorum. dün grosskreutz' un lisansının onaylanmayacağına yüzde 90 emindim. bugünkü olanlar hiç sürpriz gelmedi bana. bu olay çıktıktan sonra saat başı sözlüğü takip edip yazılanlardan tuhaf bir haz alıyorum. hamza hoca' nın söylediği her cümleye gram sinirleniyorsam şerefsizim hepsine katıla katıla gülüyorum. en basitinden:

    alıntı:

    "ben de isterim yıldız alalım ama dengeler var. borcumuz olmasa 9 milyon euro verip mario gomez'i gururla getirirdik."

    alıntı:

    şu cümleleri nereden tutarsan tut bir tarafınla gülersin. siz de bu moda girin. çok umursamayın galatasaray falan. hayat kısa oğlum. emin olun 1 günü bile şu adamlara sinirlenmeye değmez. gidin maçınızı izleyin. gelin şuraya üç beş kelam yazın. birşeyler okuyun. gidin uyuyun.

    eğer futbol, galatasaray size sinirden stresten başka birşey katmıyorsa uğraşmayın kardeşim. bu hayata galatasaray için taraftarlık yapalım diye mi geldik. bu ülkede ne düzgün ki galatasaray olsun. size bir hekim adayı tavsiyesi;

    hamza,burak,dursun,umut,selçuk cıssss.

    hamza dengenizi bozar. selçuk sizi paranoyak yapar. burak hipertansiyon yapar. dursun kronik beyin yetmezliği yapar. umut bulut size hayatı sorgulatır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın