resim
Kevin Großkreutz
Takım:Wacker Castrop
Mevki:Sağ Bek
Yaş:35
Boy:1.86
Uyruk:Almanya
  • 182
    dursun özbek yönetimi bu transfer yatarsa bir hafta dayanamaz diye tahmin ediyorum. çünkü şampiyon takımız, iskeletimiz belli diyip, ardından da son günde büyük transfer operasyonu yapmaya kalkışıyorsun... hani koca transfer sezonu yokmuş gibi... sonra da elindeki as takım oyuncularını göndermeyi becerirken, onlar yerine getireceğin oyuncuların transferindeki prosedür işlemlerini bitiremiyorsun.

    hatanın dordmund'da olması da bir şey değiştirmez. çünkü yönetim olarak galatasaray'ın selametini sağlamak senin bilfiil asli görevin. dordmund'un ise sikinde değil... başkasının ihmallerinin, gecikmelerinin sana zarar vermemesi için tüm önlemleri almakla ve işleri doğru zamanda yapmakla mükellefsin.

    onun dışında transferini istediğim bir oyuncuydu. kadroya katmayı becerirsek takıma büyük etkisi olacaktır. bakmayın almanya'nın sabri'si dendiğine. ben olsam podolski, sneijder, emre, rodriguez ve grosskreutz orta sahasını mutlaka ama mutlaka denerdim. zaten dormdund'da da iyi defansif orta saha performansları sergiledi. takımın dinamizm sorununa kökten çözüm olacağı gibi ayrıca müthiş bir pas organizasyonu da yaratmış oluruz. ama sanıyorum hamza hoca umut bulut yerine sağ önde kullanacak bu oyuncuyu.

    neyse, işler bir iki güne netleşir, ondan sonra detaylar için yorarız kafamızı. daha doğmamış bebeğe isim koymaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın