resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5179
    zerre futboldan anlamayan, arkasında galatasaray taraftarı olmasa yasin'i oynatmayacak, podolskiyi almayacak, sneijder'ı ilk fırsatta yolayacak olan çapsız, beceriksiz, torpille takımın başına getirilip %70 şans faktörüyle kupalar kazanmış teknik direktör.

    eleştirilecek bir dünya yanı var, kadro planlaması, transfer politikası, futbolcularla iletişimi, adalet anlayışı. ama hiçbirinden bahsetmeyeceğim. tek tek üstünden geçmeye gerek yok, ki bir çok yazar arkadaş 3 aydır anlatıp durdu.

    yahu arkadaş, bu takımın, koskoca galatasaray'ın bana 1 tane bile atak organizasyonunun nasıl olamadığını anlatın. 1 tane ya allah rızası için. son 1.5 yıldır şu takımda atılan gollere bir bakın. %90'ı tamamen ya kaos futbolu ile ya da 1-2 futbolcunun bireysel yetenekleri ile atılmış goller. galatasarayın oyun tarzı ne diye kendine soruyorsun, kendi kendine cevap veremiyorsun. var mı lan böyle birşey ? yok mu kardeşim şu idmanlarda 5'e 2 top kapma çalışmasından başka bir şey yaptıracak kadar futbol bilgin ? şimdi fm'ci gelmiş konuşuyor diyen olacak ama, ulan ben fm oynarken bile saatlerce korner, frikik, taç, rakip duran top organizasyonları düzenliyorum. sen ki galatasaray hocasısın bu kadar mı işini ciddiye almıyorsun veya işten anlamıyorsun.

    ben mecbur muyum ulan allah'ın konyaspor'uyla, osmanlıspor'uyla yapılan maçı izlerken küfretmeye ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın