resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 5063
    zlatan ibrahimovic tarafından tarihten silinmesi gereken jedi. 29 ağustos 2015 konya galatasaray maç sonu açıklamalarını dinledim. paşam atarlanmış, ilk galibiyetinin verdiği gazla atıp tutmuş, 2 haftadır şanssızlık diye geçiştiriyordu ne güzel, galibiyet gelince ne güzel dünya. takım gram top oynamıyor. çıkardığı 11'i gördüm ve izlemem dedim maçı. kaydettim ve dönünce de izledim maçı.

    neredeyse 1 senedir başında olduğun, yaz kampı geçirdiğin galatasaray bunu mu oynamalı sence. madem evladısın sen bu takımın yakışıyor mu sence bu oyun. takımla yoyo gibi oynaman yüzünden 5 puan kaybetti bu takım. takımın yıldızını osmanlı maçında sol beke, konya maçında sol açığa sıkıştırdın. sneijder'in var, adama stoch muamelesi yapıyorsun. neden peki? çünkü unut oynayacak. hiç bir galatasaray topçusundan nefret etmedim umut'tan nefret ettiğim kadar. o forma kutsaldır ama umut bulut'a değildir. ne yaptı bu adam sana da her maç zorla oynatıyorsun.

    tamam dünyada ters ayaklı kanat oyuncuları moda. bende destekliyorum bunu, kanat oyuncusu gol atmalı öncelikli olarak. ama belli adamlar özel işte. poldi sol açık oynayan bir adam, çekip vurma yok adamda. sen kaç yıldır solda oynayan adamı neden sağa çekersin. eğer adam orda oynasa oynarmış zaten. elinde hucüm edecek 2 yıldızını sırf umut oynasın diye kenarlara atıyorsun.

    3 ayda yaptığın bir tane iç rahatlatacak açıklama yok. milli takım için yurt yaptın ya takımı. 1-4 yenmişin rakibini ama maç 2-2'lik, farkı gram haketmemiş çıkardığın takım. işin gücün haydi allahın gücü, amin, hadi koçum. dünyada ne adamlar var, sürekli yeni şeyler üretiyorlar taktiksel konuda ama sen hala allah, gaz gibi günü kurtaracak manevi şeylerle ilgileniyorsun. hafta içini umut koşla geçirdin o zaman.

    senden genel anlamıyla nefret ediyorum ve bizden gidene kadar da etmeye devam edicem. çok iyi birisi olabilirsin ama iyi olman benim tuttuğum takımı yönetmene izin vermez. tez zamanda yollanman dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın