resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 5062
    hocam ;

    1) podolski: sağ açıkta oynamaz, kuraldır ve değiştirilemez, sağ acıkta oynarsa ne kompakt oyuna girebilir ne de ileride birşeyler yapabilir

    2)sneijder oyuncu yapısı geregi sol tarafa yönelir ama sol açıkta oynamaz. kuraldır ve değiştirilemez. geçen hafta da defansif orta saha oynattın yine kaleden uzak tuttugun her an boşa geçti. sneijder ceza sahası çevresinde oynar.

    3) sabri sarıoglu degil 3 asist 75 gol dahi atsa , önceligi olan defansif hatalarını kapatmadıgı sürece bu takımda yeri olamaz. yerine carole mi sağ bek oynar yoksa rodrigez mi oynar bilmiyorum ama sabri oynamaz.

    4) umut bulut'a değinmek bile istemiyorum bu adamın değil bizim takımda, fenerbahce'de bile işi yok. adam ülke psikolojisine zarar.

    5) yasin öztekin ülkenin en iyi kanat oyuncularından birisi.evet o göklere çıkardıgınız gökhan töre'den bile. onun için sağ açıkta yeri bellidir, yedek klübesinde oturmaz.

    şimdi hamza hocam, sen bu dediklerimi yap ve adam akıllı transferler ( yıldız demedim ) yap, sonra çıkıp maçtan sonra '' ya artık kenetlenelim neden tepki gösteriyorsunuz '' dersin. yok öyle takımı alt üst edip sonra '' ya ama neden kızıyosunuz ki .s .s '' demelere. oldu o zaman biz de hata yapıp sonra hadi bana küsmeyin diyelim. taraftarı kandırmanın hiç anlamı yok hocam, sen önce üzerine düşeni yapacaksın sonra taraftara kızacaksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın